SZÍNEKET KERESEK A SPORTBAN IS

A mozgás éltet.


MINDEGY MILYEN LASSAN FUTSZ, A FICKÓT A KANAPÉN TUTI LEKŐRŐZÖD!

Mikor elhatározok valamit, azt mindig megfontoltan és meggyőződéssel teszem. Én ilyen vagyok, így működöm. Célokat tűzök magam elé és erősen fókuszálva haladok felé. Ez egyfajta küldetés tudatot nyújt és számomra ez szavatolja a sikerhez vezető utat. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy a cél elérésén túl, legalább olyan fontos, hogy út közben jól érezzük magunkat. Sőt az, hogy találjunk valamit, amiben kiteljesedjünk, ami boldogsággal tölt el, mindennél fontosabb. Éppen ezért mindenkit arra buzdítok, hogy sportoljon!
Szinte teljesen mindegy, hogy mit, de rendszeresen, - ha csak hetente kétszer, minimum fél órát is, - de mozogjon! Regeteg olyan dolgot tudnék mondani, amit már ezerszer leírtak a rendszeresen végzett testmozgás jótékony hatásairól, éppen ezért nem fogok. Egyetlen dolgot szeretnék kiemelni: “Használd a tested, ez az egyik legnagyszerűbb eszköz, amit valaha is kaptál!" /Baz Luhrman - Sunscreen/
MINDEN NAP EGY ÚJ KIHÍVÁS
Köves nyomon mit csinálok és ha van kedved sportolj velem!

Fuss velem, eddz velem, légy fitt velem!
Részletek a Facebook oldalamon!


TOVÁBB A FACEBOOKRA
parallax background

A hetedik nap – a pihenésé, ami a testemnek is jár! Elnyújtózva, lustálkodva, elégedetten kikapcsolni.Szeretek kipróbálni új sportokat, mert mindegyik egy felfedezés – nem pusztán mozgásforma, hanem tapasztalás önmagamról. Sokféle út vezet a harmóniához – a lényeg, hogy a célt ne tévesszük szem elől.

KAPCSOLAT ÉS FELKÉRÉS

Kapcsolat Felkérés